Branches

Waar wordt droogijs stralen toegepast

Rook en roetschade

brandschade roetschade weg

Droogijsreiniging verwijdert verontreinigingen en beschadigde oppervlakken volledig en verwijdert tegelijkertijd geuren, zonder bijkomend afval te veroorzaken.

roet verwijderen houten plafond

Een efficiëntere oplossing voor  brand-, rook-, schimmel- en watersaneringsprojecten

Droogijsstralen heeft bewezen een snellere en effectievere oplossing te zijn bij saneringsprojecten. Het proces maakt het handmatig reinigen overbodig en produceert geen bijkomend afval, wat de tijd die wordt besteed aan het inkapselen en het verzamelen en verwijderen van afval vermindert.

Droogijsstralen kan moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de krappe hoeken van spanten, rond spijkers, bedrading en alle leidingen, bereiken en reinigen zonder de integriteit van het oppervlak te beschadigen. Het proces elimineert of vermindert ook aanzienlijk de geur veroorzaakt door brand, rook en schimmelschade.

Productielijnen

Droogijsstralen reinigt verwerkings- en productieapparatuur ter plaatse, zonder water of chemicaliën en zelfs terwijl de apparatuur nog in gebruik is.

 

Reinig uw apparatuur – Verhoog uw productiviteit

Droogijsstralen reinigt alle soorten apparatuur zonder de oppervlakken te beschadigen, bijkomend afval te doen ontstaan of schade toe te brengen aan werknemers en het milieu.

Drukpersen

offset KPA drukpers reinigen

Reinig efficiënt drukpersen in de productieruimte zonder
gebruik van chemicaliën

rooster drukpers inkt verwijderen

Reinig uw apparatuur – Verhoog uw productiviteit

Droogijsstralen reinigt snel de onderdelen van drukpersen met weinig tot geen demontage- of stilstandtijd. 

Het proces reinigt gemakkelijk en nauwkeurig gepolijste inkt, zwaar vet en gekoekt stof van papier zonder chemicaliën of schade aan gevoelige en kostbare onderdelen